VELŐŰRSZEGEK SZÉLES VÁLASZTÉKA

Trochanter Z light szegrendszer dinamikus csavarral vagy pengével

POLIAXIÁLIS, SZÖGSTABIL ÉS HAGYOMÁNYOS LEMEZEK MINDEN TESTTÁJRA

Disztális rádiusz lemezrendszer

SPECIÁLIS CSAVAROK

Kompressziós csavarok saját műtőkészlettel

KOMPLETT MŰTÉTI RENDSZEREK

A leggyakoribb törések ellátására
Rólunk

medimetal

A vállalat 1993 óta elkötelezetten fejleszt és gyárt traumatológiai csontsebészeti implantátumokat és a hozzájuk tartozó műtőeszköz készleteket, azzal a céllal, hogy a legmegfelelőbb gyógyászati megoldásokat kínálhassa az egészségügy – a páciensek, sebészek és kórházak – számára.

A Medimetal az Európai Unión belül, Magyarországon működik, míg üzleti partnerein keresztül a vállalat termékei több mint 20 országban elérhetők a világon.

medimetal_bg03
medimetal_bg12
TESTTÁJANKÉnT

Termékeink

Átfogó termékválaszték, mely a leggyakoribb töréstípusokra komplett műtéti rendszereket kínál egyedi műtőkészlettel, műtéti technikával és az implantátumok teljes méretválasztékával. A portfólióban általános elemek is megtalálhatóak, melyek nem egy specifikus műtéti rendszer részei, hanem a mindennapi gyakorlatban önállóan is használhatók vagy fontos kiegészítők. Termékeink titánötvözet és acél alapanyagokból készülnek és sterilen is elérhetőek.

Egy adott testtájhoz tartozó implantátumainkat az ábrán a megfelelő részre kattintva vagy a menüből érheti el.

CE ÉS ISO MEGFELELŐSÉG

Minőség

A minőség minden tevékenységünk alapja: üzleti folyamataink, gondolkodásmódunk, működésünk és gyártásunk a minőségre épül. Minden Medimetal termék teljesíti az Európai Unió orvostechnikai eszközökkel szemben támasztott elvárásait, így CE tanúsítvánnyal rendelkezik. Emellett ISO 13485:2016 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert alkalmazunk termékeink tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése során.

saját gyártás

Technológia

Szinte teljeskörűen saját gyártásban állítják elő termékeinket tapasztalt munkatársaink, melyhez a rozsdamentes acél és titánötvözet alapanyagot piacvezető alapanyag beszállítók szolgáltatják, míg a technológiai hátteret világszínvonalú svájci, német és japán precíziós géppark képezi: TORNOS és STAR esztergák, DMG megmunkáló-központok, Monnier-Zahner menetmaró gépek, melyek sorozat- és egyedi gyártásra is egyaránt kiválóak.

Implantátumok kedvenceinknek

Állatgyógyászat

Humángyógyászati főprofilunk mellett 2003 óta gyártunk állatgyógyászati implantátumokat. A termékek fejlesztése szoros együttműködésben történik magyar, amerikai és angliai állatorvos partnereinkkel; míg a gyártás szilárd humángyógyászati alapokon nyugszik – technológia, alapanyagok és géppark tekintetében.

aktuális

Hírek és események

2023.11.04

|

Zöld energia a Medimetál Kft. csontsebészeti implantátum gyártásában

2023.10.16

|

Poliaxiális disztális Y lemez workshop

Nem található ilyen adat